Un zâmbet face diferența…

“Pasiunea pentru stomatologie se naște din mulțumirea pacientului exprimată vizibil printr-un zâmbet minunat.”

PROGRAMEAZĂ-TE

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU ECHIPA NOASTRĂ

Nu doar profesioniști! Echipa noastră este o familie.

Dr. Anca Pintea
Dr. Anca PinteaMedic Dentist
As. Flori Dragusin
As. Flori DragusinAsistenta
Dr. Neagu Cristina
Dr. Neagu CristinaMedic Dentist
Dr. Boisteanu Doina
Dr. Boisteanu DoinaMedic Dentist
Dr. Teodor Bancescu
Dr. Teodor BancescuMedic Chirurg

Stomatologia Sector 3 București

Echipa noastră este formată din oameni frumoși cu care merită să faci cunoștință. Am ales sloganul “Un zâmbet face diferența …” pentru faptul că suntem prietenoși și sociabili din fire, dar și fiindcă știm că zâmbetele vor inhiba , acolo unde este cazul, “teama de stomatolog”.

Te va întâmpina la cabinetul de stomatologie o echipă formată din medici stomatologi comunicativi ce îți vor explica soluțiile și detaliile pentru fiecare pas ce trebuie parcurs.

  • Consultație gratuită

  • Aparatură de ultimă generație

  • Medici profesionişti

  • Sterilizare profesionistă

PROGRAMEAZĂ-TE

Întrebări frecvente

La Ozzye’s Dent – Cabinet Stomatologic Sector 3 există mai multe variante și soluții de implant dentar din care să alegeți. Consultația este gratuită. Vă vom oferi mai multe alternative din care să puteți alege pe cea mai convenabilă. 

 Fluturi nu vedem mereu dar când se întâmplă, gingășia și frumusețea lor ne bucură. Am vrut să relaxez puțin atmosfera când intrați pe site fiindcă deobicei  nu intrați de plăcere ci din necesitate. 

Cel mai simplu este să ne sunați și să facem împreună o programare sau completând formularul de pe site!

 Nu o să vă doară! Majoritatea intervențiilor stomatologice nu mai sunt ce au fost cândva! Dacă pe vremuri se lucra fără anestezie acum majoritatea intervențiilor se fac cu anestezie astfel încât dumneavostră să stați relaxat și noi să lucrăm liniștiți. Anestezia nu se mai face cu vechile seringi de plastic cu ace groase, care parcă îți zgâriau osul, se face cu ace atraumatice, foarte subțiri, pe care abia le simți. Înainte de intervenție se poate pregăti mucoasă cu un gel care are diverse arome pentru ca tu să fii cât mai confortabil în timpul intervenției noastre ! 

 Sterilizarea se face conform normelor UE în vigoare!
Pentru confortul nostru și al dumneavoastră , fiecare pacient are instrumentarul sterilizat și împachetat în pungi speciale, sigilate, ce se desfac numai în fața pacientului!

CE SPUN PACIENŢII NOŞTRI?

Câteva din părerile clienților noștri. Acestea nu sunt inventate. Din rațiuni de confidențialitate nu putem să publicăm pe site vârstă , adresa și profesia clienților noștri. Puteți însă să ne verificati… la cabinet vă putem pune la dispoziție detalii despre procedurile stomatologice efectuate clienților de mai jos (avem acceptul lor).

La prima  consultatie dentistul Anca Pintea mi-a explicat ce probleme au dintii mei si mi-a spus ce trebuie rezolvat urgent si ce poate fi amanat. Pentru fiecare problema dentistul mi-a oferit 2 sau 3 variante de tratament. Eu am ales ce am considerat ca este in avantajul meu.

Florentina Pandele

Desi ma numaram printre pacientii cu frica de stomatolog, aici lucrurile au stat cu totul altfel. Am trecut in decursul a 10 ani prin mai multe cabinet de stomatologie dar in nici unul dintre ele nu am fost pe deplin multumit, cum am fost in acesta. Lucru de calitate, promptitudine, fara timpi de asteptare si ce-i drept si pret avantajos. Cu siguranta ma voi intoarce. Felicitari!

Maftei Ionut

Pentru mine este foarte simplu, ador detartrajul. Poate suna pompos, dar este adevarul pentru ca sunt fumator si beau multa cafea. M-am  programat si mi s-a facut un detartraj profesional cu mare atentie. Cel mai incantat am fost cand doamna Doctor mi-a facut air flow, este o procedura in care se pulverizeaza cu presiune bicarbonat de sodiu. Acesta asigura atat un masaj gingival cat si o buna curatare interdentara. Pentru mine este o placere imensa dupa aceste sedinte, fiindca imi simt dintii fini si curati, fara coloratia data de tutun, cafea si alimente.

Daniel Petrescu
PROGRAMEAZĂ-TE